Segítő beszélgetés

nemzetközileg regisztrált felnőttképzés

Hatékonyan irányított segítő kommunikáció

Készülj fel minden olyan nehezebb helyzetre, ahol szükség lehet arra, hogy tudd, hogyan kell a lehető legeredményesebben felhasználni a szavak elképesztő erejét.

120 órás akkreditált online pedagógus továbbképzés is (PED-96-13/2023 alapítási engedélyszámon lévő, pedagógus-továbbképzési programba beszámítható kurzus)

Hazánkban egyedülálló kommunikációs képzés!

Gyakorlat központú oktatás
Rengeteg videó, gyakorlat és bemutatók
Most ajándékot adunk!
Ingyenes segítő beszélgetés kártya!
Oklevél+Nemzetközi regisztráció
Nemzetközileg regisztrált segítő szakember

Információk

 • Segítő beszélgetés online kurzus: Azonnali indítás!
 • Hossz : 299 percnyi mozgókép
 • Videók: 27 professzionális videó
 • Tesztek: 5 tanulást segítő online teszt
 • Kártyák : 56 nyelvi minta
 • Időtartam : 90+30 nap

Online!

Bárhonnan végezhető!

Saját tempóban!

Nincs várakozás, azonnal kezdődik!

Neked ajánljuk ha...

Tanító, segítő vagy motivációs pályán dolgozol ( akár edző, vállalati vezető vagy)
Szakmát akarsz váltani és új karrierben gondolkozol
A szakmádon belül jobban akarsz kommunikálni
Szeretnél megérteni „érthetetlen embereket”
Változtatni szeretnél magadon és másokon
Szeretnél hétköznapi helyzetekben segíteni
Különleges képességekre szeretnél szert tenni

Aki a segítő beszélgetés technikáit ismeri és alkalmazza, bátran bele mer menni olyan konfliktushelyzetekbe, amelyek mások számára megoldhatatlannak tűnnek.

Több órányi magyarázó videó
A teljes tananyag videó formájában követhető
Több órányi bemutató előadás
Az elmélet mellett nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlatra
Rengeteg bemutató videó
Példák a hétköznapi életből

Ezt várhatod ettől az igazán különleges képzéstől

Elsajátíthatsz lépésről-lépésre egy folyamatot, amellyel minden beszélgetést, ha úgy gondolod, hogy jó ötlet, hasznossá és segítő természetűvé tehetsz.

 

Visszaverheted az irányítást azokban a kommunikációs helyzetekben, amiknél úgy érzed, túlságosan igyekeznek befolyásolni.

 

Óriási eszközkészletet mutatunk neked, amit képes leszel bármilyen beszélgetésben hatékonyan alkalmazni.

 

Egy 56 segítő mondatból és kifejezésből álló segítő beszélgetés kártyát kapsz kézhez, amit bárhová magaddal vihetsz, így segítve a tanulásod. A kártyát postázzuk, amint elkezded a képzést.

 

Felfedezheted a segítő szándék erejében rejlő határtalan lehetőségeket, ezzel nagyban hozzájárulhatsz a sikereid növeléséhez és javíthatod a megbecsülésed és az egzisztenciád.

 

A képzés végére képessé válhatsz mindenkivel a maga nyelvén beszélni úgy, hogy ez számodra nemhogy nem okoz nehézséget, de még élvezni is fogod.

 

Megtanulod milyen stratégiával érdemes hatékonyan kommunikálni terápiás üléseken és üzleti tárgyalásokon egyaránt.

 

Ha tervezed, hogy szeretnél új karrierbe kezdeni és emberekkel más, mélyebb minőségben dolgozni, ez a képzés megadja azt a szilárd alapot, amivel bátran a következő szintre léphetsz.

Információk

 • Segítő beszélgetés online kurzus: Azonnali indítás!
 • Hossz : 299 percnyi mozgókép
 • Videók: 27 professzionális videó
 • Tesztek: 5 tanulást segítő online teszt
 • Kártyák : 56 nyelvi minta
 • Időtartam : 90+30 nap

A képzés elvégzésének folyamata

1. regisztráció és befizetés
2. azonnali hozzáférés a képzéshez
3. tanulás + záróvizsga + jegyzet
4. oklevél és nemzetközi regisztráció

Az ONLINE KÉPZÉS ÁRA 98.000 FT HELYETT MOST AKCIÓS ÁRON 78.400 FT

Segítő beszélgetés kártya ajándékba

Kitűnő eszköz a tanuláshoz

Ezt a hétköznapi és terápiás beszélgetéseket egyaránt segítő kártya azoknak készült, akik számára a beszélgetés nem csupán a csevegésről szól, hanem eszközt látnak benne, hogy segítsenek a környezetükön és javítsák a világot minden olyan kommunikációs helyzetben, amikor ez lehetséges.

Bár makacsul tarja magát az a nézet, hogy a beszélgetés elsősorban az információcseréjéről szól, a valóság ennél jóval összetettebb. Mert bár nyilvánvalóan még a legérzelmesebb beszélgetésben is történik információcsere, a lényeg messze nem ez. A legtöbb beszélgetés az érzelmek kifejezéséről és azok megértéséről szól. Ha ez sikerül a beszélgetés örömöt és felszabadultságot okoz, ha nem, akkor kisebb vagy nagyobb űrt hagy maga után.

16x9

Ismerj meg!

Ha még nem ismersz, engedd meg, hogy néhány szóban bemutatkozzak.

Salinger Richárd vagyok, író, meditációs és hipnózis oktató, mentálhigiénés és kommunikációs szakember. Az elmúlt bő tíz évben rengeteg képzést tartottam személyesen a legkülönbözőbb témákban, a meditációtól az önhipnózison át egészen a legbonyolultabb kommunikációs technikákig. De akármit is tanítottam a lényeg mindig ugyanaz volt; igyekeztünk megtanulni kapcsolódni magunkhoz és másokhoz. Az utóbbi pár évben nagyon sokat változtak a tanulási szokások, úgy vettem észre, hogy sokan és szívesen választják az online képzés előnyeit. Így elkezdtem online formában feldolgozni a tanfolyamaim anyagát.

Ha részletesen érdekel a történetem, akkor a képre kattintva találsz rólam egy rövid videót, amiben igyekszem elmesélni mivel is foglalkozom, hogyan és milyen tapasztalatok állnak mögöttem.

Amiért minket választanak

Kiemeleten kedvező ár!
Ez a képzés tényleg megéri a pénz és energia befektetést.
Oklevél+Nemzetközi regisztráció!
Sikeres vizsgát követően végzettséget igazoló oklevél+regisztráció
Prémium minőség!
A tananyag színvonala és a kivitelezés is professzionális
Online konzultáció!
Ez nem csak egy képzés, hanem lelkiismeretes oktatás

Akiknek már van tapasztalata a képzésről

Nekem ez a tanfolyam segített abban, hogy pályát módosítsak és elindítsam az új karrieremet. Nem bántam meg.

Ádok Anikó, vállalkozó

Mérnök-informatikus vagyok. Igazából csak kíváncsiságból végeztem el a kurzust, sok felismerést és támpontot adott. Azóta egy számomra új terület vezetését kezdtem el a cégnél. Nem várt fordulat, de tetszik.

Taksonyi Miklós, mérnök-informatikus

Hosszú évek óta dolgozom kommunikációs szakemberként. Megjártam komoly nagy vállalatokat és dolgoztam kisebb cégeknek. Mára nap mint nap embereknek segítek. Szerintem ezt a képzést mindenki számára kötelezővé kellene tenni.

Szilvási-Garzó Éva, családállító, szertartásvezető

Aki annyi emberrel találkozik nap mint nap mint én és a kollégáim – műkörmös vagyok -, annak kötelezővé tenném ezt a tanfolyamot. Szórakoztató, hasznos és sokat segít azokban a helyetekben, amikor már úgy érzem „kicsit” elegem van a vendégekből.

Kovács Niki, műkörmös

A munkahelyemen nap mint nap sikerrel használom az itt tanultakat.

Dóka Judit, könyvelő

Én most indulok a segítő pályán és komoly sikereket értem el az itt tanult technikákkal. Nekem különösen a hívószó keresés és a nyelvi minták segítettek.

Kovács K. Áron lélekkovács, hipnotizőr

Óriási eszközkészletet mutatunk neked, amit képes leszel bármilyen beszélgetésben a lehető legmegfelelőbb módon alkalmazni.

Mit tartalmaz a kurzus?

Összesen 299 percnyi mozgókép
Összesen 27 professzionális videó
Összesen 5 tanulást segítő online teszt
Segítő beszélgetés kártya 56 jól használható nyelvi formula

 A kurzus végén

Segítő beszélgetés jegyzet

Ezzel képes leszel bármikor felidézni a tanultakat. A jegyzetet a képzés végén az oklevéllel együtt küldjük el neked.

Nemzetközi regisztráció

Tevékenységed az I.A.P.G. (International Academy of Personal Growth) nemzetközi szervezet regisztrált tagjaként folytathatod.

Oklevél a regisztrált felnőttképzésről

Mivel a képzést Magyarországon, a magyar szabályozásnak megfelelően végzed, az itthoni felnőttképzés is igazolja a végzettséget, a képzés nem minősül külön szakmának és egészségügyi tevékenységre nem jogosít.

Konzultáció és közös online gyakorlás

Ha a képzés végén kérdéseid vannak vagy szeretnél élőben gyakorolni annak sincsen akadálya, minden hónapban online élő gyakorló órákat tartunk. A képzéshez jár egy ingyenes alkalom. Ezek időpontjairól emailben tájékoztatunk.

Pillants bele a képzésbe...VIDEO

Lejátszás
16x9

A segítő beszélgetés felhasználási területei

Hatékonysága miatt a segítő beszélgetés módszerét és technikáit rengeteg gyakorlati területen használják a hétköznapokban. Kiemelt szerepet kap a mentálhigiéné megőrzésében, így a segítő szakmák nagy részében, a coachingban, terápiában de használják meditációban, akár peres ügyek elsimítása esetén is, illetve hatalmas segítség a túsztárgyalók számára is. Kiemelten fontos eszköze lehet pedagógusoknak, pszichológusoknak, edzőknek, vezető beosztású vállalati dolgozóknak, de természetesen családon belül is jól alkalmazható.

Információk

 • Segítő beszélgetés online kurzus: Azonnali indítás!
 • Hossz : 299 percnyi mozgókép
 • Videók: 27 professzionális videó
 • Tesztek: 5 tanulást segítő online teszt
 • Kártyák : 56 nyelvi minta
 • Időtartam : 90+30 nap

Fontos információk a segítő beszélgetés képzésről

Mennyibe kerül a képzés?

A képzés ára 98.000 Ft, amit ha kifizetsz, azonnal hozzáférsz a képzés anyagához. Részletfizetésre nincs lehetőség, ugyanakkor kedvezmények és kuponok sokszor érhetőek el.

Mit tartalmaz az ár?

Az ár tartalmazza az azonnali hozzáférést a teljes online képzéshez. 27 videó, példamondatok, bemutatók és előadás felvételek + egy kártya csomagot összesen 56 nyelvi formulával + jegyzetejet + a képzés zárásaként egy ingyenes online élő konzultációs és gyakorló órát.

Mikortól elérhető a képzés?

A képzés a kifizetés után azonnal elérhetővé válik. Nincs más dolgod, csupán elkezdeni feldolgozni az anyagot. Igazán tartalmas időtöltést garantálhatunk.

Mennyi idő alatt lehet elvégezni a képzést?

Elméletileg a képzés elvégezhető egy szűk hét alatt, de annak semmi értelme nem lenne. Jó tempóban két hét és egy hónap között, lassabban két-három hónap alatt kényelmesen elvégezhető.

Kiknek szól a képzés?

Ez a képzés valóban nagyon sokat tud segíteni számodra, ha  pedagógus, pszichológus, coach, segítő szakember, egyéb terapeuta, szülő, edző, vállalati vezető vagy csupán egy olyan ember vagy, aki emberekkel dolgozik és szeretné magát jobban érezni.

Teljesen online a tanfolyam?

Ez egy előre rögzített online képzés, ami azt jelenti, hogy akkor foglalkozol vele, amikor számodra a legmegfelelőbb. Az indulás után 3 hónap áll a rendelkezésedre, hogy a képzést befejezd. A végén több időpont közül választhatsz konzultációs és gyakorló órát.

Örökké hozzáférhetek a képzés anyagához? 

Nem. A képzés elvégzésére 3 hónapnyi idő áll a rendelkezésedre. Ha ez az idő nem elég akkor három hónap után kérhetsz hosszabbítást 10.000 Ft/hónap áron.

Miért nem kaphatok örökös hozzáférést a képzéshez?

Mert azt szeretnénk, hogy komolyan vedd a tanulást és nem halasztgatnád az idők végezetéig. A képzés anyaga teljesen fölöslegessé válik számodra, ha levizsgáztál belőle. Ha pedig szeretnél valamit átismételni, arra ott vannak a kártyák és küldünk egy átfogó jegyzetet.

Hogyan működik a képzési felület?

A képzés felületét egyszerűen tudod kezelni! Szép sorban tudsz haladni a leckékkel, amiknek a listáját, mint egy tartalomjegyzéket, megtalálod a megfelelő fül alatt. Fontos, hogy nem tudsz ugrálni a leckék között, csak sorban tudsz haladni. Ez azért van, mert a tanfolyam témái egymásra épülnek.

Hogyan zajlik a vizsga?

A képzés felületén belül a megfelelő szakaszok után tesztet kell csinálnod és sikeres teszt után tudsz továbbhaladni. A teljes kurzus végén záróteszt van, aminek a sikeres teljesítése után, pár napon belül online érkezik az okleveled.

Milyen oklevelet kapsz a képzés végén?

Ez egy regisztrált online felnőttképzés, az okleveleden rajta lesz a képzés regisztrációs száma. Illetve a képzés elvégzését követően nemzetközileg regisztrált segítő szakemberré válsz.

A képzés tematikája

I. Bevezetés

II. A segítő beszélgetés alapjai

III. Az értő figyelem – hallgatni művészet

IV. A mi állapot megértése – mellélépés

V. A segítő beszélgetés modell

VI. Hívószavak

VII. A két belső történet

VIII. Az igazság

IX. A befogadó beállítottsága

X. A segítő beszélgetés technikái I.

XI. A segítő beszélgetés technikái II.

XII. A direktív nyelvhasználat

XIII. A segítő beszélgetés nyelvi mintái

XIV. Bemutató beszélgetések

XV. Folyamatértelmezések

XVI. További bemutató beszélgetések

XVII. Zárszó

A helyes kommunikáció minden siker alapja

Információk

 • Segítő beszélgetés online kurzus: Azonnali indítás!
 • Hossz : 299 percnyi mozgókép
 • Videók: 27 professzionális videó
 • Tesztek: 5 tanulást segítő online teszt
 • Kártyák : 56 nyelvi minta
 • Időtartam : 90+30 nap