Miért alapítottam az Omyno Online Akadémiát?

Minőségi, Igényes és Szórakoztató módja a tanulásnak és a fejlődésnek

„Egészen biztos, hogy nem alapítottam volna meg az Omyno Akadémiát, ha én ide járhattam volna akkor, amikor nagy szükségem volt arra, hogy valaki érdemi és minőségi útmutatást adjon az élet mélyebb dolgaival kapcsolatban.”

Eleinte drámaíróként indult a pályám
Több darabomat bemutatták
Filmeket is írtam és forgalmaztam
Sok filmes produkcióban dolgoztam

A reklámszakmát is megjártam
Itt tanultam meg a kommunikáció alapjait
Végül mindig írok egy könyvet
Összesen közel százezer eladott példány

Miért érdemes tőlem tanulni?

Nemzetközileg is regisztrált és elismert oktató vagyok

Több mint tizenkét évnyi segítő és meditációs praxist viszek

Több mint tíz éve tanítok személyesen és online

Amit tanítok, azt a gyakorlatban is be tudom mutatni

Szenvedélyem a fejlődés, a tanulás és a tanítás

Rólam

Salinger Richárd vagyok író, meditáció és hipnózis oktató, kommunikációs tanácsadó, mentálhigiénés szakember és az Omyno Akadémia Online alapítója. Mindennap arra törekszem, hogy a lehető leggyorsabban megtaláld a kérdéseidre a válaszokat. Azt szeretném, ha megtanulnál hatékony kommunikációs, meditációs és egyéb technikákat, hogy könnyebbé és örömtelibbé tedd az életed.

Aki velem tart a tanulásban és a fejlődésben, annak igyekszem a lehető leghatékonyabb és leggyorsabban megtanítani mindazt, ami a praxisomban bevált és a gyakorlatban valóban működik. Legyen szó akár meditációról, akár kommunikációról, akár blokkoldásról, segítő vagy terápiaszerű helyzetekről, hipnózisról vagy egyszerű hétköznapi beszélgetésről.

Mindezt nem csak felkészülten és szakszerűen, hanem érdekesen és szórakoztatóan mutatom be. Hogy miért? Mert az tanítás, a fejlődés és a segítő szakma nem csak a hivatásom, hanem elsősorban és mindenekelőtt a szenvedélyem. De nem volt ez mindig így…

Már nagyon fiatalon sikeres írónak számítottam. Még harminc éves sem voltam, amikor már több könyvem is megjelent és rekord példányszámban fogyott el. Dolgoztam rengeteg nagyjátékfilmen, az első regényemből mozifilm készült, sőt saját filmforgalmazó cégem volt.

Ezzel párhuzamosan komoly pozíciókat töltöttem be reklámcégeknél, 40-nél is több reklámfilmet rendeztem. Harmincas éveim elején azt hittem enyém a világ – amit addigra nagyjából beutaztam –, és mély meggyőződésem volt, hogy mindent tudok az életről, hiszen nagyon sikeres vagyok, és az élet célját is ebben az egyetlen dologban láttam.

Aztán váratlan események történtek az életemben, amiről írtam egy egész regénytrilógiát. (Omyno  – A visszatérés képlete, Omyno – A beavatás képlete, Az élete megoldó képlete – Omyno) Nos, ezek a váratlan események egészen világosan bemutatták, hogy rosszul gondolkozom az életről. Csakhogy akkor hogyan kellene?

2010-ben otthagytam a filmipart és reklámszakmát. Rengeteg iskolát és képzést végeztem el, hogy jobban megértsem magamat és a világot. Megismerkedtem a legkülönbözőbb tanokkal a meditációtól, a jógán, a légzésterápián, a pszichodrámán, az NLP-n, a hipnózison, az asszertív kommunikáción, a családállításon keresztül egészen vad és képtelennek tűnő tanításokig, hogy azután ebből az átfogó utazásból leszűrjem a lényeget.

Mára az Omyno akadémián sallangoktól megtisztítva adom tovább mindazt a tudást, ami tapasztalataim szerint valóban jól használható és hatékony a segítő szakmákban, a terápiákon és hétköznapi életben egyaránt.

„… bizonyos kurzusokat értelmes és hasznos dolog az online igényekhez igazítva elkészíteni és elérhetővé tenni.”

Miért alapítottam az Omyno Online Akadémiát?

Én soha semmilyen iskola alapítását nem terveztem. Bár tanítottam korábban több kommunikációs, média és író iskolában is, nem érzetem szükségét, hogy sajátom is legyen. Egészen biztos, hogy nem alapítottam volna meg az Omyno Akadémiát – az online akadémia elődjét –, ha én ide járhattam volna akkor, amikor nagy szükségem volt arra, hogy valaki érdemi és minőségi útmutatást adjon az élet mélyebb dolgaival kapcsolatban.

Az a tapasztalatom, hogy leszámítva az emberiség jelentéktelen hányadát, a legtöbbünknek előbb-utóbb eljön az életében a nap, amikor szükségünk van arra, hogy bizonyosságot szerezzünk arról, hogy mi lehet a földi élet célja és értelme. Ezt az igényt általában szerelmi válság, válás, haláleset, betegség, ezek kombinációja vagy más óriási törés váltja ki.  És ekkor az ember kétségbeesetten, de bizakodóan elindul az ismeretlen felé. Én is kétségbeesetten indultam el felkutatni az igaz tudást… és valami egészen elképesztő mennyiségű hülyével sikerült találkoznom, aki mind azt állította, hogy ő az, akinél érdemes kopogtatni.

Az első tanfolyamomat 2012-ben tartottam, 6 fő részvételével. Az ezt követő több mint tíz évben rengeteg képzést tartottam a legkülönbözőbb témákban. Egy idő után a helyek is beteltek, és ma már legtöbbször teltházasak az előadásaim, hosszabb-rövidebb tanfolyamaim. Azt garantálni nem tudom, hogy az Omyno Akadémia minden tanfolyama a te érdeklődésednek megfelelő, de abban biztos vagyok, hogy egyik képzés elvégzése után sem fogod azt érezni, hogy kidobott idő és pénz volt csupán az együtt töltött idő.

Amivel a nálunk tanulókat támogatjuk

Webshop
Mester meditációk
Könyvek
Tudás és szórakozás
Élőben online is
Minden platformon
Kártyák
Könnyebb tanulás

Végre nem csak személyesen elérhetőek a tanfolyamok

Tíz év után online is!

Az élő oktatás nagyon fontos és bizonyos dolgokat szerintem lehetetlen megtanulni online. Sokáig nem is gondoltam volna, hogy valaha egy újabb nagy vállalás teszek és elindítom az Omyno Akadémia online formátumát. Ugyanakkor az elmúlt években akkorát változott a világ és – akarva akaratlanul – annyit fejlődött az online oktatás, hogy mostanra úgy gondolom bizonyos kurzusokat értelmes és hasznos dolog az online igényekhez igazítva elkészíteni és elérhetővé tenni.

Az Omyno Online Akadémiájára a jövőben nagyon sok olyan képzést tervezek feltölteni, amit korábban csak élőben tanítottam. Így lehetőség nyílik arra, hogy azok is betekinthessenek az anyagokba, akik a távolság vagy bármilyen egyéb okból nem tudna ellátogatni a személyesen tartott képzésekre.

„Az Omyno Online Akadémiájára a jövőben nagyon sok olyan képzést tervezek feltölteni, amit korábban csak élőben tanítottam.”

Ha még nem láttad rólam ezt a videót

16x9

Hírlevél

Iratkozzon fel, hogy ne maradjon le az újdonságainkról