Hipnotikus nyelvhasználat

Egyedülálló rejtett és társalgási hipnózisképzés

A kommunikáció és önfejlesztés legújabb módszertana

Tanulj meg azon a nyelven beszélni, amivel valódi hatást tudsz elérni minden kommunikációs helyzetben úgy, hogy azok akikkel beszélgetsz figyelnek rád és fontosnak tartják a véleményed, ezért hallgatnak rád.

A beszélgető partnered csak a változást veszi észre és arról fogalma sem lesz, mi is történt vele valójában.

A tanfolyamon lépésről lépésre vezetlek végig azokon a nagyon korszerű elveken és technikákon, amelyeket alkalmazva tökéletes beszélgetőpartner válhat belőled, aki úgy tud irányítani bármilyen beszélgetést, ahogy neki az a legmegfelelőbb. Ez a professzionális kurzus segít abban, hogy mesterévé vállj a beszélgetésnek és a meggyőzésnek.

A képzésen megtanulsz „gondolatot olvasni”, helyesen kérdezni, megérteni a másik legmélyebb problémáit csupán azáltal, hogy figyelsz a hívószavakra. Világosan fogod látni, milyen folyamatok zajlanak le a beszélgetések alatt az emberek fejében. Mire a képzés végére érsz, minden beszélgetőpartnered nyitott könyvvé válik számodra.

Korszerű és világos struktúra
Rövid videók, követhető oktatás, hatékony felkészítés
Most varázskártya ajándékba
Ingyenes Hipnotikus nyelvi minták kártya I.-II. ajándékba
Oklevél + Nemzetközi regisztráció
Nemzetközileg regisztrált szakember: Covert Hypnotist Expert
ÉLŐ ONLINE KONZULTÁCIÓ
Kérdezz és gyakorolj! Élőben is kipróbálhatod a megszerzett tudást

Online!

Bárhonnan végezhető!

Saját tempóban!

Nincs várakozás, azonnal kezdődik!

Információk

Ha nem tudsz jól kommunikálni, ki mondja el helyetted, hogy te mit szeretnél?

A jó kommunikációhoz nem kellenek extra képességek. Az első lépésekhez elég pár trükköt megtanulnod, ezek kellő magabiztosságot adnak ahhoz, hogy a következő szintre lépj. Itt újabb trükköket és technikákat sajátíthatsz el. Néhány alakalom után te leszel a legjobban meglepődve, hogy mennyit fejlődött a kommunikációd és ezáltal a kapcsolatod a környezeteddel.

Magasabb szinteken azután megtanulod, hogy bár a trükkök (például a nyitómondatok vagy az ugrató- vagy hívószavak) nagyon fontosak, de sokkal fontosabb a figyelem. A másikra figyelni önmagában a legtöbb embernek nem könnyű. Ezen a képzésen azonkívül, hogy megtanulsz sokkal jobban fókuszálni, azt is megtanulod, hogy egy beszélgetés alatt mire kell figyelned. Ettől persze azonnal sokkal könnyebb lesz minden.

Az értő figyelem mellett természetesen rengeteg mesterfogást és módszert is megtanulsz. Elsajátítod a könnyed csevegésindítás technikáit és megtanulsz olyan nyitó, összekötő és zárómondatokat, amelyek még akkor is hatásosak, ha a beszélgetőpartner jártas a hipnotikus beszédtechnikában. És persze nem utolsó sorban végre megérted az eddig érthetetlennek hitt kommunikációs helyzetek mélyebb logikáját.

Ha azt hiszed, hogy soha életedben nem hipnotizáltál, akkor tévedsz

Ha már adtál el valakinek valamit, amire nem biztos, hogy szüksége volt és ezt sejtette…

Ha már csábítottál el valakit, akit nagyon el kellett csábítani, mert elsőre ellenállt…

Ha már győztél meg valakit arról, hogy változtassa meg a véleményét pedig eleinte nem akarta…

Ha már sikerült valakit megnyugtatnod, aki nagyon zaklatott volt…

Ha már sikerült rávenned valakit arra, hogy eredeti szándéka ellenére azt tegye, amit te szeretnél…

Ha már sikerült elterelned a figyelmét valakinek egy olyan témáról, amit szerettél volna elkerülni…

Mindenki mindenkit állandóan hipnotizálni próbál a legkülönbözőbb eszközökkel és a legkülönbözőbb sikerrel

A beszélgetés művészetének elsajátítása automatikusan magában rejt egyfajta magabiztosságot, mert elvezet az élet és a saját életed sokkal mélyebb megértéséig. Biztosan történt veled már, hogy váratlanul egy olyan beszélgetés kellős közepében találtad magad, amiben úgy érezted, hogy „ennek itt most van értelme”. Ez a beszélgetés jó érzés neked, jó érzés a beszélgetőpartnereidnek, valahogy fontos dolgok történnek most veletek. Csak azt nem tudtad, hogyan jutottatok a beszélgetésben idáig.

Ahogyan a golyó arrébb gurul, ha megüti egy másik golyó, a víz megfagy a hidegben vagy az avar belobban a tűző napon, ugyanígy a szóhasználatnak, az előadásnak, a beszélgetésnek és meggyőzésnek is megvan a maga fizikája és kémiája. A társalgás fizikája láthatóbb és érthetőbb, a szóhasználat kémiája elvontabb, láthatatlanabb és sokkal nagyobb benne az átalakulás lehetősége. Ha megismered a nyelvhasználat alkímiáját egészen másképpen fogod látni a világot, mint mielőtt belekezdtél a tanulásba.

Több mint 50 hipnotikus nyelvi minta
A varázskártyák mellett további varázsmondatok
Előadás és bemutató videók
Több mint 40 mozgóképes magyarázat
Valódi beszélgetéselemzések
Hipnotikus nyelvhasználat a gyakorlatban
Életből vett gyakori példák
Érthető és világos magyarázatok a hipnotikus beszédhelyzetekre

Miért készítettem ezt a képzést?

Mert nagyon nagy valószínűséggel szükséged van rá neked is, legalábbis ez a tapasztalatom. Két okból elengedhetetlen, hogy megtanulj helyesen kommunikálni. Az első, hogy bármilyen helyzetben meg tudj győzni másokat arról, amit te szeretnél, a második, hogy felismerd és kezelni tudd, ha mások szeretnének meggyőzni valamiről, amit te nem szeretnél. Azok, akikkel valamilyen konkrét cél érdekében közösen dolgoztuk ki adott helyzetekre felhasználható mondatokat, elképesztő magas arányban arattak sokszor lehetetlennek tűnő helyzetekben is sikert. Fontos, hogy nem csodákról van szó, csupán arról, hogy egy-egy adott szituációból sikerült kihozni a maximumot.

Vedd kezedbe az irányítást

Tanuld meg, hogyan használhatod a szavaid mágikus erejét

Tanuld meg észrevétlenül irányítani a beszélgetés

Tanuld meg, hogyan lehetsz érdekes beszélgetés közben

Tanulj meg bármilyen helyzetből beszélgetést indítani

Tanuld meg felismerni, amikor manipulálni akarnak

 

Tanuld meg, hogyan tudsz egy beszélgetést fenntartani

Tanulj meg beszélgetést befejezni azonnal, sértődés nélkül

Tanuld meg a szavaiból feltérképezni a beszélő teljes személyiségét

Tanulj meg ismerkedésre alkalmas beszélgetésindításokat

Tanuld meg helyesen értelmezni azt, amit mondanak neked

Információk

MIT TARTALMAZ A KURZUS?

ÖSSZESEN 255 PERCNYI MOZGÓKÉP
ÖSSZESEN 42 PROFESSZIONÁLIS VIDEÓ
ÖSSZESEN 4 TANULÁST SEGÍTŐ ONLINE TESZT
VARÁZSKÁRTYÁK 48 JÓL HASZNÁLHATÓ NYELVI FORMULA

Ha szeretnél sikeresen kommunikálni, tanulj meg azon a nyelven beszélni, amire mások valóban hallgatnak! 

A KÉPZÉS ELVÉGZÉSÉNEK FOLYAMATA

1. REGISZTRÁCIÓ ÉS BEFIZETÉS
2. AZONNALI HOZZÁFÉRÉS A KÉPZÉSHEZ
3. TANULÁS + ZÁRÓVIZSGA + JEGYZET
4. OKLEVÉL ÉS NEMZETKÖZI REGISZTRÁCIÓ

AZ ONLINE KÉPZÉS ÁRA 98.000 FT

01

KEZDD EL MÉG MA!

Helyesen társalogni...

…nem más  mint  egy gondolkodásmód,  ami magabiztosságot és nyugalmat ad még azokban a helyzetkeben is, amelyeken  eddig nem tudtál uralkodni. 

MIK AZOK A VARÁZSkártyák?

A modern hipnózis nagyon komolyan elmélyült a nyelv helyes használatának művészetében és olyan nyelvi sablonokat dolgozott ki, amelyeket alkalmazva elképesztő hatékonyan növelhető a meggyőző erő. Ezeket a nyelvi sablonokat nevezzük hipnotikus nyelvi mintáknak vagy röviden varázsszavaknak.

Ha megtanulod helyesen használni a nyelvet, akkor megtanulod úgy irányítani mások figyelmét, hogy komolyan oda figyeljenek rád és a lehető legjobban megértsék, amit mondasz. A megértésből születik az együttműködés. Ha pedig sikerül az embereket együttműködésre bírnod, akkor semmi sem állíthat meg, hogy bármit elérj, amit csak szeretnél.

A két csomag felépítésében nem különbözik egymástól, a második pakli lényegében kiegészíti az elsőt. Minél több nyelvi formulát ismersz, annál több helyzetet leszel képes gyorsan és hatékonyan megoldani. A paklik szerkezete és felépítettsége pontosan ugyanaz mindkét esetben.

Amiért minket választanak

Prémium minőség!
A tananyag színvonala és a kivitelezés is professzionális
KIEMELTEN KEDVEZŐ ÁR!
Ez a képzés tényleg megéri a pénz és energia befektetést
OKLEVÉL+NEMZETKÖZI REGISZTRÁCIÓ!
Sikeres vizsgát követően végzettséget igazoló oklevél+regisztráció
ONLINE KONZULTÁCIÓ!
Ez nem csak egy képzés, hanem lelkiismeretes oktatás

A kommunikáció három szintje

Alapszinten jól kommunikálni azt jelenti, hogy ki tudod fejezni magad.

Haladó szinten azt jelenti, úgy tudod magad kifejezni, hogy a másik – bárki is az – meg is ért, hiszen te is érted őt.

Professzionális szinten pedig azt jelenti, hogy megtanulsz azonnali érzelmeket kiváltani és így minden mondatoddal nem csak a másik tudatát és az értelmét, hanem a szívét és az érzelmeit is eléred.

Erre tanít meg ez a képzés.

16x9

Bemutatkozás

A szavak ereje és a nyelvhasználat már nagyon korán elsőszámú érdeklődési területté vált az életemben. Mindig is imádtam írni és olvasni. Írni annyira, hogy már az általános iskolában szinte minden ünnepélyen az én szövegemre épült a műsor. Első drámámat huszonkét évesen mutattuk be az akkori Egyetemi Színpadon, aztán egy évre rá a Merlin színház következett és harminc éves koromra már megjártam rengeteg nyelvvel professzionálisan foglalkozó szakmát, a szinkrondramaturgtól a reklámszövegíróig. Közben volt néhány nagyon sikeres és néhány nagyon sikertelen próbálkozásom a könyvpiacon, a televíziózás és a nagyjátékfilmek világában is. Mégis, amikor a hipnotikus nyelvhasználattal találkoztam teljesen megdöbbentem. Egész életemben a szavak erejével igyekeztem hatást gyakorolni mindenkire és erre tessék, kiderül, hogy nyugaton évtizedekkel járnak előttem professzionális hipnotizőrök, terapeuták és reklámszakemberek. Gyorsan elolvastam minden itthon elérhető könyvet a témában, aztán elmentem néhány főleg külföldi tanfolyamra. Ezek sokszor nagyon érdekesek voltak, de a nyelvhasználatról szóló képzések mindig két nagy téma köré építkeznek. Az egyik a terápia, a másik az értékesítés, vagy – szebben fogalmazva – a meggyőzés. Ezek fontos dolgok és én magam is használom, illetve tanítom a jelentősen továbbfejlesztett módszertant és a hozzájuk kapcsolódó technikákat. De nekem fontos, hogy megtanuljunk egyszerűen csak beszélgetni, minden helyzetben, mindenkivel, bármiről. Ettől az életünk sokkal könnyebbé és harmonikusabbá válik. Ha érdekel röviden a szakmai pályafutásom kilikk a videóra.

Pillants bele a képzésbe...video

16x9

A KURZUS VÉGÉN

Rejtett hipnózis jegyzet

Ezzel képes leszel bármikor felidézni a tanultakat. A jegyzetet a képzés végén az oklevéllel együtt küldjük el neked.

Nemzetközi regisztráció

Tevékenységed az I.A.P.G. (International Academy of Personal Growth) nemzetközi szervezet regisztrált tagjaként folytathatod.

Konzultáció és közös online gyakorlás

Ha a képzés végén kérdéseid vannak vagy szeretnél élőben gyakorolni annak sincsen akadálya, minden hónapban online élő gyakorló órákat tartunk. A képzéshez jár egy ingyenes alkalom. Ezek időpontjairól emailben tájékoztatunk.

FONTOS INFORMÁCIÓK A hipnotikus nyelvhazsnálat KÉPZÉSRŐL

Mennyibe kerül a képzés?

A képzés ára 98.000 Ft, amit ha kifizetsz, azonnal hozzáférsz a képzés anyagához. Részletfizetésre nincs lehetőség, ugyanakkor kedvezmények és kuponok sokszor érhetőek el.

Mit tartalmaz az ár?

Az ár tartalmazza az azonnali hozzáférést a teljes online képzéshez. 42 videó, példamondatok, bemutatók és előadás felvételek + egy kártya csomagot összesen 48  nyelvi formulával + jegyzetet + a képzés zárásaként egy ingyenes online élő konzultációs és gyakorló órát.

Mikortól elérhető a képzés?

A képzés a kifizetés után azonnal elérhetővé válik. Nincs más dolgod, csupán elkezdeni feldolgozni az anyagot. Igazán tartalmas időtöltést garantálhatunk.

Mennyi idő alatt lehet elvégezni a képzést?

Elméletileg a képzés elvégezhető egy szűk hét alatt, de annak semmi értelme nem lenne. Jó tempóban két hét és egy hónap között, lassabban két-három hónap alatt kényelmesen elvégezhető.

Kiknek szól a képzés?

Ez a képzés valóban nagyon sokat tud segíteni számodra, ha  pedagógus, pszichológus, coach, segítő szakember, egyéb terapeuta, szülő, edző, vállalati vezető vagy csupán egy olyan ember vagy, aki emberekkel dolgozik és szeretné magát jobban érezni. Persze az is elegendő ha csupán szeretnéd jobban érteni az emberk közötti kommunikációt.

Teljesen online a tanfolyam?

Ez egy előre rögzített online képzés, ami azt jelenti, hogy akkor foglalkozol vele, amikor számodra a legmegfelelőbb. Az indulás után 3 hónap áll a rendelkezésedre, hogy a képzést befejezd. A végén több időpont közül választhatsz konzultációs és gyakorló órát.

Örökké hozzáférhetek a képzés anyagához? 

Nem. A képzés elvégzésére 3 hónapnyi idő áll a rendelkezésedre. Ha ez az idő nem elég akkor három hónap után kérhetsz hosszabbítást 10.000 Ft/hónap áron.

Miért nem kaphatok örökös hozzáférést a képzéshez?

Mert azt szeretnénk, hogy komolyan vedd a tanulást és nem halasztgatnád az idők végezetéig. A képzés anyaga teljesen fölöslegessé válik számodra, ha levizsgáztál belőle. Ha pedig szeretnél valamit átismételni, arra ott vannak a kártyák és küldünk egy átfogó jegyzetet.

Hogyan működik a képzési felület?

A képzés felületét egyszerűen tudod kezelni! Szép sorban tudsz haladni a leckékkel, amiknek a listáját, mint egy tartalomjegyzéket, megtalálod a megfelelő fül alatt. Fontos, hogy nem tudsz ugrálni a leckék között, csak sorban tudsz haladni. Ez azért van, mert a tanfolyam témái egymásra épülnek.

Hogyan zajlik a vizsga?

A képzés felületén belül a megfelelő szakaszok után tesztet kell csinálnod és sikeres teszt után tudsz továbbhaladni. A teljes kurzus végén záróteszt van, aminek a sikeres teljesítése után, pár napon belül online érkezik az okleveled.

Milyen oklevelet kapsz a képzés végén?

Ez egy regisztrált online felnőttképzés, az okleveleden rajta lesz a képzés regisztrációs száma. Illetve a képzés elvégzését követően nemzetközileg regisztrált rejtett hipnotizőrré (covert hypnotist) válsz.

A képzés tematikája

01.– Bevezetés a hipnózisba I.

02. – Bevezetés a hipnózisba II.

03. – Ajánlattétel

04. – Alapértékek

05. – Meggyőzéselmélet

06.  – Információ a beszédben

07. – Hipnotikus nyelvi minták

08. – Indítómondatok, Valóságtesztelés

09. – Átkeretezés

10. – Történetmesélés és metafora

11. – Hanghordozás, Gondolatolvasás

12.  – Mélyítő kérdések

13. – Minitransz, megerősítések

14. – A rejtett hipnózis teljes folyamata

15. – Rejtett hipnózis a gyakorlatban

16. – Zárszó

Információk

Ez a képzés azoknak szól, akik már felismerték, hogy a sikerhez, az álmok beteljesítéséhez, sőt a szeretet igazi kinyílvánításához is rendkívül fontos,  hatékonyan és céljaidat támogatóan használd fel a szavak erejét.